Min Baggrund

Jeg er født i 1971, og man kan sige, at jeg har helsekost i blodet, for jeg kommer fra en stor vegetarfamilie. Min farmor og farfar og deres seks børn blev vegetarer for mange år siden. For dem var det starten på at tage ansvar for deres eget helbred, hvilket ofte fører med sig, at man tager stilling til flere ting. som kan påvirke ens sundhed.


De søgte f.eks. om fritagelse for vaccination af deres børn ud fra et forsigtighedsprincip, og dyrkede biodynamiske grøntsager i deres store køkkenhave.


I min familie levede vi således også vegetarisk. Vi tog hensyn til syre-basebalancen, levede økologisk, drak urtete og gulerodssaft samt spiste råkost. Og mine søskende og jeg var fritaget for fluorskylning i skolen.


Efter at have startet mit arbejdsliv et helt andet sted, fandt jeg mig selv ved at arbejde som helsevejleder i en helsekostbutik. Jeg er således uddannet dhb helsevejleder, og uddannet heilpraktiker i 2015.

I mit arbejde møder jeg mange mennesker, som lærer mig en masse, og det giver mig en stor praktisk viden om naturmedicin.